Založ si blog

Skúste napísať svoj blog. Tu je krátky návod.

Hlavou nám neustále prúdia myšlienky. Každú chvíľu sa zamýšľame nad rôznymi vecami. Máme pocit, že sa vieme vyjadriť ku každej téme. Niečo nás nadchne a my dostaneme potrebu vyjadriť sa k tomu na papieri, teda v dnešnej dobe lepšie povedané na obrazovke notebooku. Zažívame, premýšľame, píšeme… to je život blogera. Zamysleli ste sa niekedy nad tým, že by ste aj vy sami napísali blog?

Písanie o sebe, o svojich zážitkoch a názoroch nie je vždy jednoduché. Často krát bloger zostane zamrznutý, stuhnutý pred obrazovkou a prsty nie a nie sa rozhýbať. Je to prirodzené. Určite je skvelou pomôckou si myšlienky zapisovať, aspoň v útržkoch, heslách, všetko čo vás cez deň napadne. Lebo a to mi určite dáte za pravdu, že to čo si nezapíšeme, tak to nové myšlienky prevalcujú a zabudneme to.

Vytvorte si vlastnú značku, vlastný rukopis, každý máme ten svoj, len ho treba nájsť. Dajte voľnú ruku vašim prstom na klávesnici a sami uvidíte a bude prekvapení aký je v skutočnosti váš štýl písania.

Píšte krátko! Nemusíte písať slohové práce, blog nemusí byť dlhý, dôležité je, byť originálny.

Počúvajte vyjadrenia od čitateľov. Pomáhajú posúvať sa ďalej. Aj negatívne reakcie sú dobré. Nikdy nenapíšete taký blog, ktorý by vyjadroval myšlienky, s ktorými budú všetci súhlasiť. Tak sa nimi netrápte. Kedysi mi jeden bloger povedal, že negatívne reakcie na svoj blog považuje za väčší zdroj inšpirácie ako tie pozitívne.

Píšte o tom, čo vás baví. Čo máte v živote radi? Trúfnem si povedať, že radi kávičkujete. Čo tak skúsiť napísať blog o káve, o vašich zážitkoch pri káve? Inšpirovať sa môžete aj týmto blogom: Moja prvá káva v Paríži.

Tak čo, inšpirovaní? Nezabudnite: majte otvorené oči, pozerajte sa okolo seba, zapisujte si myšlienky a žite svoj život.

 

Kávičkujeme spolu už dva roky a my vás odmeňujeme

21.06.2016

Presne 3. júna 2014 sme spustili našu stránku www.kavickujeme.sk. Ako dvaja správni milovníci kávy sme spojili svoje sily a vytvorili tak internetovú stránku venovanú iba káve. V žiari reflektorov (rozumej v žiari tvojho monitora) sa ocitla káva so všetkým, čo sa s ňou spája a všetkým, čo ťa o nej zaujíma. Dva roky je celkom dlhá doba, ale ako vieš, dokáže utiecť [...]

Aké údaje si treba všímať na obale kávy?

19.05.2015

Každý máme svoju obľúbenú značku kávy, či už radšej nakupujeme celozrnnú kávu alebo už pomletú, na trhu máme na výber veľké množstvo značiek kávy a práve tento fakt nám výber neuľahčuje. Je na nás, či dávame prednosť zvučným značkám alebo si radšej pripravíme šálku kávy z miestnej pražiarne. V článku Dizajnovo najlepšie balenia kávy za rok 2014 sme [...]

Bezkofeínová káva s kofeínom?

21.04.2015

Ak ste sa rozhodli vylúčiť zo svojho života kofeín, či už zo zdravotných alebo iných dôvodov a klasické espresso ste nahradili bezkofeínovým, vedzte, že kofeínu ste sa nezbavili. Bezkofeínová káva je z 97 % zbavená kofeínu. Existujú dva základné postupy odstraňovania kofeínu z kávy – pomocou organických rozpúšťadiel alebo tzv. švajčiarskou „mokrou“ [...]

SR Prezidentka Čaputová Úradovanie Východ Prešov Návšteva

Čaputová: Z východu som nadšená, rada sa sem vraciam

25.04.2024 21:45

Prezidentka navštívila rusínske divadlo, evanjelické gymnázium, centrum pre obete násilia či národnú kultúrnu pamiatku na Solivare.

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

kavickujeme.sk

Všetko o káve čo nás zaujíma, lebo ju pijeme každý deň. Hovorí sa, že človek by mal robiť to, čo ho najviac baví. To vysvetľuje mojú záľubu ku káve a písanie rôznych článkov o nej :) Môžete ma podporiť aj likeami na fb facebook.com/kavickujeme

Štatistiky blogu

Počet článkov: 7
Celková čítanosť: 14611x
Priemerná čítanosť článkov: 2087x

Autor blogu

Kategórie